Bartın Sel / D P6nr8of24urm / Kalp krizi geçiren 1 kişi.. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Bir vatandaşın da sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Bartın'ın ulus ilçesinde sel nedeniyle bazı bölgelerde köprüler yıkıldı, yollar hasar gördü. Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın sel sularına kapıldı. Bartın'da meydana gelen selde bir vatandaşın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği ve 80 yaşındaki yaşlı bir kadının ise sel sularına kapıldığı öğrenildi.

Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. Ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde bir ev yıkıldı. Bartın'da sağanak yağış, sel ve heyelana sebep oldu gece şiddetli bir şekilde yağmaya başlayan yağmur sele sebep oldu. Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın sel sularına kapıldı. 80 yaşındaki kadın sel sularına kapılıp kayboldu bartın'da gece saatleri

E854gfdnr0d6rm
E854gfdnr0d6rm from www.brtv.com.tr
Kalp krizi geçiren 1 kişi. Bartın'ı sel vurdu, 1 ölü, 1 kayıp. Bartın'da sağanak yağış, sel ve heyelana sebep oldu gece şiddetli bir şekilde yağmaya başlayan yağmur sele sebep oldu. Emniyetin hava araçlarından yangınla mücadeleye destek: Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik bingöl bitlis bolu burdur bursa çanakkale çankır. İçişleri bakanlığı, kastamonu, bartın ve sinop'taki sel taşkını nedeniyle vatandaşları güvenli bölgeleri terk etmemeleri ve sel bölgelerindeki yolları kullanmamaları konusunda uyardı. 1 vatandaş kayıp! konusunu siz değerli okurlarımız için araştırmaya koyulduk.bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya. Bartın'da meydana gelen selde bir vatandaşın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği ve 80 yaşındaki yaşlı bir kadının ise sel sularına kapıldığı öğrenildi.

Emniyetin hava araçlarından yangınla mücadeleye destek:

Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik bingöl bitlis bolu burdur bursa çanakkale çankır. 80 yaşındaki kadın sel sularına kapılıp kayboldu bartın'da gece saatleri Köprüler yıkıldı, yollar zarar gördü. Bartın karabük karayolunun yenihan mevkiisinde. Bartın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle heyelanlar meydana geldi. Kalp krizi geçiren 1 kişi. Cnn türk yayınına katılan bartın valisi sinan güner, evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadının sele kapıldığını, arama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Bartın'ı sel vurdu, 1 ölü, 1 kayıp. Dsi̇'nin arhavi sel bölgesindeki çalışmaları devam ediyor dolar. Bartın'ın ulus ilçesinde sel nedeniyle bazı bölgelerde köprüler yıkıldı, yollar hasar gördü. Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. Bartın'daki sel felaketinin sonuçları gün ağarınca ortaya çıktı bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı.

80 yaşlarında bir kadın aranıyor. Cnn türk yayınına katılan bartın valisi sinan güner, evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadının sele kapıldığını, arama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Bir vatandaşın da sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Bartın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle heyelanlar meydana geldi. Dsi̇'nin arhavi sel bölgesindeki çalışmaları devam ediyor dolar.

Qvqg4h Fgjvkcm
Qvqg4h Fgjvkcm from img.piri.net
Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. Bartın'da sağanak yağış, sel ve heyelana sebep oldu gece şiddetli bir şekilde yağmaya başlayan yağmur sele sebep oldu. Bartın'da meydana gelen selde bir vatandaşın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği ve 80 yaşındaki yaşlı bir kadının ise sel sularına kapıldığı öğrenildi. Yaşlı kadın aranırken, başka bir vatandaşımızın ise sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Gece saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle bartın'da sel meydana geldi; 1 vatandaş kayıp! konusunu siz değerli okurlarımız için araştırmaya koyulduk.bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik bingöl bitlis bolu burdur bursa çanakkale çankır. Emniyetin hava araçlarından yangınla mücadeleye destek:

Bartın'daki sel felaketinin sonuçları gün ağarınca ortaya çıktı bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu.

Heyelanın yaşandığı kumluca karayolundaki o anlar saniye saniye cep telefonuna yansıdı. Bartın da etkili olan sağanak yağış nedeni ile çok sayıda yol heyelan nedeni ile ulaşıma kapanırken birçok araç sel nedeni ile hasar gördü. 80 yaşındaki kadın sel sularına kapılıp kayboldu bartın'da gece saatleri Bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya başladı! Ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde bir ev yıkıldı. 2 köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı 1 kişi sel sularına kapıldı. Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu. Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın sel sularına kapıldı. Bartın'daki sel felaketinin sonuçları gün ağarınca ortaya çıktı bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. 1 vatandaş kayıp!, gündemdeki haberler bölümümüzde bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya başladı!vali sinan güner: Flood disaster in bart ınn districts.

Sağanak, ulus ilçesi ile ilçeye bağlı kumluca ve apdipaşa beldesinde hayatı olumsuz etkiledi. Sel yüzünden bazı yerlerde heyelan meydana geldi. Yaşlı kadın aranırken, başka bir vatandaşımızın ise sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Bartın'ı sel vurdu, 1 ölü, 1 kayıp. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı.

Bartin Belediyesi Sayin Basbakanimiza Yanlis Bilgi Verdi Bartin Haber Haberin Adresi Amasra Bartin Ulus Kozcagiz Bartin News Bartin Haber
Bartin Belediyesi Sayin Basbakanimiza Yanlis Bilgi Verdi Bartin Haber Haberin Adresi Amasra Bartin Ulus Kozcagiz Bartin News Bartin Haber from m.bartinnews.com
2 köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı 1 kişi sel sularına kapıldı. Sağanak, ulus ilçesi ile ilçeye bağlı kumluca ve apdipaşa beldesinde hayatı olumsuz etkiledi. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik bingöl bitlis bolu burdur bursa çanakkale çankır. 80 yaşlarında bir kadın aranıyor. Sel nedeniyle ahşap bir evin büyü. Bartın'da sağanak yağış, sel ve heyelana sebep oldu gece şiddetli bir şekilde yağmaya başlayan yağmur sele sebep oldu. Bartın karabük karayolunun yenihan mevkiisinde. Bartın da etkili olan sağanak yağış nedeni ile çok sayıda yol heyelan nedeni ile ulaşıma kapanırken birçok araç sel nedeni ile hasar gördü.

Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı.

Yaşlı kadın aranırken, başka bir vatandaşımızın ise sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Bartın karabük karayolunun yenihan mevkiisinde. İçişleri bakanlığı, kastamonu, bartın ve sinop'taki sel taşkını nedeniyle vatandaşları güvenli bölgeleri terk etmemeleri ve sel bölgelerindeki yolları kullanmamaları konusunda uyardı. Dsi̇'nin arhavi sel bölgesindeki çalışmaları devam ediyor dolar. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Kalp krizi geçiren 1 kişi. Ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde bir ev yıkıldı. Köprüler yıkıldı, yollar zarar gördü. Sel yüzünden bazı yerlerde heyelan meydana geldi. Bartın'da meydana gelen selde bir vatandaşın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği ve 80 yaşındaki yaşlı bir kadının ise sel sularına kapıldığı öğrenildi. Bartın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle heyelanlar meydana geldi. Sel nedeniyle köprü ve yollar çöktü. Bartın'daki sel felaketinin sonuçları gün ağarınca ortaya çıktı bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu.